Een lang gekoesterde wens komt uit. Met One: A Tribute To U2 is Nederland een geweldige tribute band rijker!!!

 

Als een geschenk uit de hemel kwam het verzoek van P3 Purmerend of wij mee wilden doen aan hun Tribute Night Festival. Maar met welke Tribute zouden we dit dan willen? Monique koesterde al langer de wens om een setje van haar helden te spelen, U2.  

In Emilio, Frank en Bert vond ze de ideale groep om dit eenmalige project vorm te geven en op 10 mei 2014 in de P3 een schitterend optreden te verzorgen met geweldige U2 songs als: Bad, Where The Streets Have No Name, Bullet The Blue Sky, Mysterious Ways, The Fly en hun meest recente hit Ordinary Love.

Het succes van deze avond smaakte naar meer en het gevoel in de repetitieruimte was heel erg goed, dus besloten Monique, Emilio en Frank om met dit eenmalige project een definitieve doorstart te maken. Op basgitaar hebben zij een zeer ervaren en muzikale topper gevonden in Romeo Doekhi.

Een uitgebreide setlist is gemaakt wordt de komende weken intensief op gerepeteerd. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer met deze songs op de bühne te gaan staan, wij hopen jullie ook!!! 

Monique Hendriks-Kee
 
Lead Vocals
Frank Feenstra
 
Drums
Emilio Bamio
 
Guitar and synths
Romeo Doekhi
 
Bass Guitar

Facebook

  • Facebook Classic

© 2014 by ONE A TRIBUTE TO U2.  Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now